Bad Kitty

Toont alle 3 resultaten

 • Stimulerende balletjes metaal

   19,95  16,16

  Verwen jezelf met deze extra zware stimulerende balletjes van Bad Kitty. De metalen balletjes breng je in in je vagina en zorgen voor een heerlijke stimulatie. Je kunt ze gewoon overdag dragen, op je werk of als je aan het wandelen bent. Niemand die iets weet van jouw stiekeme geheimpje. De balletjes hebben een diameter van 3 centimeter en een gewicht van 110 gram per stuk. Met het koordje met handgreepje kun je de balletjes eenvoudig weer verwijderen.

 • Tepelzuigers Set

   17,95  14,54

  Tepelzuigers zijn ontzettend handig voor blijvende harde tepels. Deze set bestaat uit twee tepelzuigers in twee verschillende maten. Daarbij heeft deze set 8 verschillende fixeerrringen waaruit je kunt kiezen. De ringen plaats je eenvoudig op de opening van de pomp en deze zet je vervolgens op de tepels. Zodra je het pompballetje inknijpt trek je de tepels vacuüm en zwellen ze prachtig op. De tepels blijven langdurig hard zodra je de fixeerring over de tepels schuift.

 • Vagina zuiger Bad Kitty

   32,95  26,69

  Anatomisch gevormde en transparante zuiger voor de vagina. Plaats het zuig kapje op de intieme delen en creëer een vacuüm met de pomp. Met uitlaat ventiel waarmee de lucht snel kan ontsnappen. Deze pomp maakt de intieme delen extra gevoelig!

  Eigenschappen:

  – Totale lengte zuig kapje: 7,5 centimeter
  – Totale lengte slang: 30,5 centimeter
  – Materiaal: siliconen, ABS
  – Kleur: zwart transparant
  – Weekmakersvrij: ja
  – Waterproof: onbekend